världens enklaste middag.
Pesto in my heart.
Det går att variera i all oändlighet. Igår gick jag ut på baksidan och länsade min persilja. Lade ner högen tillsammans med en vitlöksklyfta, och en näve pinjenötter i mixern och hällde på en skvätt olivolja. När det såg mixat ut saltade jag och pepprade litegrann och lät det stå under tiden pastan kokade. Sedan gav jag lite pinjenötter och melonkärnor lite färg i stekpannan och hackade lite soltorkade tomater. När pastan var klar blandade jag runt peston, lade upp den på tallriken och kastade över tomater och de rostade nötterna. Yeah baby. Svårt att äta långsamt.
Det bästa är att du kan variera det hur mycket som helst. Paprikapesto, tomatpesto eller klassikern med basilika. Gnocchi, Penne eller på en ciabatta. På tal om Gnocchi. Det ska jag testa, för det är mumsigt!
Ikväll ska jag få paella hos min vän Mia. Det ser jag fram emot. Adieu.
Det går att variera i all oändlighet. Igår gick jag ut på baksidan och länsade min persilja. Lade ner högen tillsammans med en vitlöksklyfta, och en näve pinjenötter i mixern och hällde på en skvätt olivolja. När det såg mixat ut saltade jag och pepprade litegrann och lät det stå under tiden pastan kokade. Sedan gav jag lite pinjenötter och melonkärnor lite färg i stekpannan och hackade lite soltorkade tomater. När pastan var klar blandade jag runt peston, lade upp den på tallriken och kastade över tomater och de rostade nötterna. Yeah baby. Svårt att äta långsamt.
Det bästa är att du kan variera det hur mycket som helst. Paprikapesto, tomatpesto eller klassikern med basilika. Gnocchi, Penne eller på en ciabatta. På tal om Gnocchi. Det ska jag testa, för det är mumsigt!
Ikväll ska jag få paella hos min vän Mia. Det ser jag fram emot. Adieu.
Kommentarer
Postat av: kusin vitamin
åhhh älskar gnocci! det lagar vi i höst tycker jag. kusin-dejt i ditt fina kök?
Trackback